Verhuur locatie

Gebouw

Ben jij therapeut, coach, mediator of trainer en ben je op zoek naar een professionele en sfeervolle werk- of praktijkruimte of een leslokaal?
Ook dan ben je bij Hypenzo aan het juiste adres voor een fijne en veilige werkomgeving!

HypenZo beschikt in Waalre over twee leslokalen en drie comfortabele werkkamers die uitstekend geschikt zijn als praktijkruimte of spreekkamer.

De leslokalen zijn geschikt voor groepen tot 12 personen (met uitloop tot 15) en de werkkamers voor 1 tot 6 personen.
De ruimtes bevinden zich op de begane grond, zijn gemeubileerd en beschikken Wifi. De twee leslokalen zijn bovendien standaard uitgerust met een whiteboard en een beamer.
De ruimtes zijn per dag of dagdeel te huur op weekdagen en soms ook in het weekend, zowel op eenmalige als op regelmatige basis en tegen aantrekkelijke tarieven.Plattegrond

Onze locatie is gemakkelijk toegankelijk en beschikt verder over eigen sanitaire voorzieningen, een kleine volledig ingerichte keuken met warm en koud water, een vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat. Een magnetronoven is aanwezig in de facilitaire ruimte. Het gebruik van deze voorzieningen is in de huurprijs inbegrepen.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving en de locatie is ook gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Op loopafstand van een winkelcentrum, horeca en het bos aan de rand van Waalre om ontspannen te wandelen.

Heb je interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken:

  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 06-40 429 440

Huurtarieven

Hieronder vind je het overzicht van onze standaardtarieven. Ben je student van onze hoofdopleiding of van de jaaropleiding neem dan contact op voor aangepaste tarieven.

Heb je bijzondere wensen of andere vragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
We denken graag met je mee!

Tarieven

Beschrijving

Per dagdeel

Volledige dag

1 leslokaal

€ 70,00

€ 120,00

2 leslokalen tegelijk

€ 110,00

€ 200,00

1 werkruimte

€ 50,00

€ 80,00

HypenZo is aangesloten bij: