Stichting HypenZo Burgemeester Mollaan 34 | 5582 CK Waalre
Hanneke Van De Broek

Hanneke_van_de_BroekHanneke van den Broek - Gruyters, is gezondheidszorgpsycholoog en al sinds 2004 werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. In de afgelopen jaren heeft ze gewerkt met zowel kinderen en jongeren als met volwassenen met diverse problematieken (naast GZ-psycholoog is Hanneke ook orthopedagoog). Tevens is zij als EMDR Practitioner gespecialiseerd in EMDR (traumabehandeling).

Na 13 jaar werken in instellingen heeft Hanneke van de Broek in 2017 de stap gezet een eigen praktijk op te starten. Dit vanuit een lang gekoesterde wens om nog meer te kunnen afstemmen op de mens(en) achter een (hulp)vraag. Het geeft haar de kans om in haar werk nog dichter bij haarzelf te blijven en op mijn manier een tijdje 'mee te mogen lopen' met de mensen die haar hulp inschakelen. Als mens ben is Hanneke rustig, betrouwbaar en invoelend maar ondertussen ook duidelijk en doortastend. 

Naast de reguliere behandelingen verzorg zij tevens trajecten voor het intituut voor Psychotrauma (ARQ IVP) en supervisie voor GZ-psychologen (i.o.) en psychologen/ orthopedagogen in het kader van de SKJ-(her)-registratie.

Leonne Meijs

Leonne MeijsLéonne Meijs is coach en NLP-trainer in hart en nieren.

Ga je fluitend naar je werk

Wie ben jij en waar word jij gelukkig van. Daar gaat het om. Ga je fluitend naar je werk en kom je vol energie weer thuis? Voor mij draait het om het durven vinden van je autonomie en je hart volgen. 15 Jaar geleden heb ik zelf met NLP die stap gezet en dat was het begin van een prachtig avontuur: Leven en werken vanuit passie, vertrouwen, liefde en plezier.

Als coach en NLP-trainer help ik mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en geef ik NLP-trainingen bij organisaties en bedrijven. Mijn missie: Mensen met elkaar in verbinding brengen en ondersteunen in het vinden van hun eigen kracht. Kernwoorden: vertrouwen, persoonlijk, inspireren en plezier.

Opleiding en ervaring

Internationaal NLP-Trainer, NLP transpersoonlijke coaching & counseling, Agoog, NLP Healthcoach, BML coach & trainer, Spiritual Business Coaching, Acceptance & Commitment Therapy en TA, Transactionele Analyse.

NLP Coach en trainer, INLPTA gecertificeerd. Eigenaar en oprichter van Aago, Aago Academy en Inner Dreams. Bestuurslid beroepsvereniging VIV, Vereniging Integrale Vitaliteitkunde. Initiator en bestuurslid van een regionaal Broodfonds, Pionier en oprichter van BOV Veghel en Social Media Club0413 (IN0413).

Desiree Bastin

Desiree BastinNa een studie Bestuurskunde heeft Desiree Bastin voornamelijk gewerkt voor non-profit organisaties. De laatste 12 jaar werkte ze steeds als manager. In haar persoonlijke reis volgde ze onder andere de opleiding tot NLP practioner en master. Wat haar echter het meest heeft gegrepen, is de kracht van ademhaling. Ademhaling wordt niet voor niets vaak levensenergie genoemd. Ademen en de wijze waarop we ademen speelt een belangrijke rol bij allerlei processen in ons lichaam. Zowel op fysiek als op mentaal vlak. Of het nu gaat om je spijsvertering, stress -of juist ontspanning-, het willen verbeteren van sportprestaties, het loslaten van oude emoties, je adem is erbij betrokken. Door bewust te zijn van je adem en ermee aan de slag te gaan, kan je die processen dus beinvloeden.

De kracht van adem hield haar op verschillende manieren de afgelopen jaren bezig. Een opleiding tot ademcoach resulteerde uiteindelijk in een eigen praktijk aan huis in Eindhoven, naast haar baan bij een woningcorporatie. Ademwerk speelt in haar praktijk vaak een belangrijke rol, naast onder andere reguliere coaching en werken met klankschalen.

Hanneke Van Der Voort

Hanneke van der VoortHanneke coacht met humor, uitdaging, directheid en grote alertheid op jouw patronen. Hanneke prikt direct door al je woorden en verhalen heen.

Hanneke is ervaringsdeskundige HSP-HSS en gespecialiseerd in rejection sensitivity, trauma en onbewuste innerlijke processen. Hanneke is trainer I.E.M.T. en Rejection Sensitivity Release Model.

 

Hanny Poos

Hanny PoosMijn manier van werken is ontstaan doordat mijn 2 kinderen na een flink ongeval beiden bleven lijden aan hoofdpijn. In het ‘reguliere’ circuit was hiervoor geen afdoende middel te vinden, maar door te werken met energie waaronder NEI bleek er écht verandering mogelijk. Hun hoofdpijn werd minder en minder en bij mij ontstond een weten waar ik gebruik van mag maken.

Na het ontdekken van een knobbel in mijn borst kwam ik in het traject van borstkanker terecht. Het hele circus barstte los en ik raakte behoorlijk uit balans. Het doorstaan van dit traject van borstamputatie, de hele rataplan in de reguliere geneeskundige zorg,  legde de tumor stil,  maar ik bleef moe en kon nauwelijks weer aan het werk.

Hanny Poos verzorgt bij Hypenzo onderstaande les:

Hypenzo is aangesloten bij:
Image
Image
Image