Scholingen in modules - Techniek

Als professional is het belangrijk om je kennis en vaardigheden op peil te houden of uit te breiden. Zo blijf je sterk in wat je doet en ben je in staat om je cliënten zo effectief mogelijk te helpen.

HypenZo biedt hiervoor interessante bijscholingen en specialisaties om nieuwe technieken zoals systemisch werken, verbindend communiceren, ademwerk en voice dialogue te leren.

Vrijwel al onze bijscholingen en specialisaties zijn geaccrediteerd door KTNO en NBVH.

Emotionele balans

Emotionele Balans

Duur: twee dagen

Je ratio is een manier om weg te blijven van ongemakkelijke gevoelens. Als therapeut is het belangrijk dat je je eigen pijnlijke thema’s in je leven bent aangegaan.

De meeste mensen maken dankbaar gebruik van hun rationele denken om met lastige en pijnlijke gebeurtenissen in hun leven om te gaan. Je verstand helpt je om overzicht te houden en oplossingen te vinden. Tegelijkertijd is je ratio ook een manier om weg te blijven van ongemakkelijke gevoelens. Maar als therapeut is het belangrijk dat je je eigen pijnlijke thema’s in je leven bent aangegaan, zodat je ook in staat bent aanwezig te blijven bij de emoties van je cliënten en ermee te werken.  

 

Startdatum 11-05-2024
Annuleren uiterlijk op 31-12-2099
Prijs per persoon € 290
Opleiding-ID 1009O2249
Lestijden 10:00 - 17:00
Aantal dagen 2
Dag 1 11 mei 2024
Dag 2 12 mei 2024
Locatie Locatie
Doelgroep
Leerdoelen per niveau

Klik op de naam of foto voor meer informatie over Andrea Luijten.

HypenZo is aangesloten bij: