1-jarige opleidingen

Een uniek aanbod van psychotherapeutische lesmodules die je helpen om meer impact te krijgen in je werk en voor je persoonlijke groei. Je vergroot je kennis en vaardigheden en innerlijke wijsheid. De diepgang van deze opleidingen dragen bij aan je eigen therapeutische processen en heling, waardoor je wint aan kracht en autonomie.

We zien dat professionals in een vakgebied zich verder willen ontwikkelen door het vergroten van hun kennis en vaardigheden.

Onze 4 jarige opleiding tot hypnotherapeut is niet voor iedereen de juiste stap, maar de inhoud ervan zou velen vooruit kunnen helpen. We proberen ons vakgebied met relevante kennis en tools toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk professionals. Daarom lanceert HypenZo deze 1 jarige verdiepingsopleiding.

Ook onze door CPION geaccrediteerde opleiding Psychosociale en medische basiskennis (PSBK) die deel uitmaakt van onze hoofdopleiding kan als op zichzelf staande 1-jarige opleiding gevolgd worden.

De opleiding Psychosociale basiskennis (PSBK) heeft als doel de (toekomstige) psychosociale therapeuten die werkzaam zijn in het complementaire werkveld, te voorzien van gedegen basiskennis.

Water 8654652 1280
PSBK

HypenZo is aangesloten bij: