Ontwikkelingen bij Hypenzo

We hebben de afgelopen periode niet stil gezeten en de tijd gebruikt om onze organisatie verder te professionaliseren. De samenstelling van het bestuur en de onderwijscommissie is gewijzigd, we zijn verhuisd en hebben een groot aanbod aantrekkelijke nieuwe bijscholingen toegevoegd.

Wijzigingen bestuur

Het bestuur is uitgebreid met twee nieuwe bestuursleden die wij hier graag voorstellen:

Daniëlle Maas

Daniëlle is al meer dan 30 jaar bezig met bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en groei. Vooral gewoon, voor haarzelf…. de drang om (weer) te kunnen zijn wie ze is. Sinds een aantal jaren heeft ze een eigen praktijk waarin ze mensen ondersteunt in hun proces en zoektocht naar authenticiteit, kracht. Inmiddels heeft ze een hele gereedschapskoffer vol met mooie tools hiervoor.

Daniëlle zegt over HypenZo:
“Het is een prachtig instituut dat naast de opleiding Hypnotherapie, veel te bieden heeft op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hoe meer mensen hier mee bezig zijn hoe ‘lichter’ de wereld wordt.”

Harry Vos

Harry gelooft dat wij mooie mensen zijn. Daarom richt hij zijn werk op het bevorderen van gezondheid, vitaliteit en herstel van relaties.

Tot 2010 werkte Harry in het bedrijfsleven in verschillende rollen van supportmedewerker, trainer tot manager en adviseur. Hij is (co-)auteur van de novelle Briljant samenwerken en de boeken De helende kracht van je emoties en Dichterbij komen.

Binnen Avila coaching werkt hij als therapeut en levenscoach met o.a. Verbindend communiceren (geweldloze communicatie), Neuro Linguïstisch Programmeren, hypnose (Ericksoniaans en klassiek), conflict- en relatiebemiddeling, de Triskelmethode en mindfulness.

Harry zegt over HypenZo:
“Stichting HypenZo Opleidingen is gegroeid tot een professioneel opleidingsinstituut. In onze opleidingen leiden wij studenten op tot vakbekwame therapeuten en onze bijscholingen dragen bij aan verdere verbreding en verdieping in dit mooie vakgebied. Ik voel me enthousiast om hieraan vanuit mijn rol in het bestuur een bijdrage te mogen leveren.”

Bestuur en onderwijscommissie

‍‍Bestuur en onderwijscommissie, van links naar rechts op de foto:
Toon Verberne, Daniëlle Maas, Richard van Kasteren, Maryanne Schlösser, Carla Verkeste, Harry Vos en Andrea Luijten

Onderwijscommissie

We hebben een nieuwe onderwijscommissie die druk bezig is om de opleiding naar een hoger niveau te tillen. Deze commissie toetst doorlopend onze opleiding en past deze waar nodig aan.

De onderwijscommissie bestaat uit:
Maryanne Schlösser, Andrea Luijten, Carla Verkeste en Toon Verberne. Op onze nieuwe website lees je meer informatie over hen.

Maak kennis met de onderwijscommissie >>

Vernieuwde website

Er is met veel enthousiasme een nieuwe website ontwikkeld, waarmee we weer een hele tijd vooruit hopen te kunnen. De digitale leeromgeving wordt vernieuwd. Het komende leerjaar verwachten we hiermee te kunnen starten. Dit betekent een aanzienlijke verbetering voor het werken in deze omgeving voor zowel docenten als studenten.

Verhuizing

Wij zijn blij te kunnen melden dat we inmiddels zijn verhuisd naar een ruimere locatie aan de Burgemeester Mollaan 34 in Waalre. Deels was de verhuizing noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de 1,5 meter-regel, maar ook omdat de oude locatie te klein werd voor al onze activiteiten.

Bijscholingen

Met trots presenteert HypenZo de volgende nieuwe bijscholingen:

  • Ademtherapie
  • Stembevrijding
  • Nine star ki
  • Wat kleuren vertellen
  • Verbindend communiceren
  • Mindfulness voor Therapeuten
  • Zicht op het onderbewuste
  • Burn-out

‍Graag hopen wij je gezond en wel te ontmoeten in het nieuwe lesjaar, maar eerst voor iedereen een fijne zomervakantie gewenst!

andine dijkman

Andine Dijkman
Voorzitter HypenZo opleidingen