Nicole van Rijt-KetelaarsIn 2017 is Nicole gestart met haar eigen praktijk in verlies- rouw- en stervensbegeleiding: ‘Meeleven Verliesbegeleiding’. Hier begeleid zij kinderen, jongeren en volwassenen na een verlieservaring of tijdens het stervensproces; dáár klopt haar hart voor.

Nicole gaat met mensen op zoek hoe ze ruimte kunnen maken voor gevoelens van verdriet, onzekerheid, pijn of angst, zodat ingrijpend verlies de ruimte en aandacht krijgt die het verdient. Mensen ondersteunen en begeleiden: het is haar aangeboren passie. Na een verlieservaring op jonge leeftijd, voelde Nicole al de drang om van betekenis te zijn voor andere mensen die te maken krijgen met ziekte en verlies.

Als oncologieverpleegkundige heeft zij dat jarenlang mogen doen voor mensen met kanker en hun naasten. Daarna heeft zij haar ervaringen met veel plezier en toewijding overgedragen aan leerling-verzorgenden en –verpleegkundigen binnen de sector Zorg & Welzijn van een ROC. Nicole geeft lessen voor OCEAN Ambulancezorg Limburg-Noord BV. En heeft als vrijwilliger gewerkt bij stichting de Regenboogboom. Hier mocht zij kinderen (en hun ouders) met een ziekte, trauma of handicap helpen zoeken naar hun eigen innerlijke kracht.

Na haar opleidingen tot A-verpleegkundige en oncologieverpleegkundige, volgden leerwegen tot instructeur Zorg & Welzijn, life coach en kindercoach. Haar specialisatie tot verlies- rouw- en stervensbegeleider heeft zij afgerond op de Academie voor Geesteswetenschappen in Utrecht.

Nicole van Rijt-Ketelaars verzorgt bij HypenZo vde module:

Hypenzo is aangesloten bij:
Image
Image
Image