Systemisch werken en Opstellingen (SPECIALISATIE)

Systemisch werken en Opstellingen (SPECIALISATIE)
  • 36 NBVH-punten
  • KTNO 65 SBU, 2,5 ECTS

Met een opstelling maak je een ruimtelijk beeld van een systeem. Dat kan een familiesysteem zijn, maar ook organisaties en nog veel meer. Door naar een opstelling te kijken kan je bewust waarnemen welke onbewuste patronen er meespelen. Patronen die je leven sturen, terwijl je misschien zelf een andere kant op wil. Door er van een afstandje naar te kijken komt dit patroon in je bewustzijn en kan je andere keuzes maken. Een familieopstelling kan op dynamische, ontroerende en vaak bijna wonderlijke manier inzicht geven in de onbewuste patronen die vaak al vele jaren doorgegeven zijn van generatie op generatie op generatie.  

Als begeleider van een opstelling maak je gebruik van de techniek die men opstellen noemt. Opstellen is namelijk een ambacht. Deze techniek kan je leren. Het fenomenologisch waarnemen en aandacht hebben voor de systemische dynamieken zal een belangrijke plaats in deze masterclass innemen. Jouw rol als begeleider, de elementen die je kunt gebruiken in je praktijk zullen naast het hanteren van interventies onderdeel zijn van deze dagen.

De masterclass zal worden gekenmerkt door veel praktisch werken en ook je eigen thema’s zullen aan bod komen.

Bijscholing-informatie

Startdatum 28-05-2022 10:00
Einddatum 03-07-2022 17:00
Max. deelnemers 12
Prijs per persoon €975,00
Dag 1 28 mei 2022
Dag 2 29 mei 2022
Dag 3 18 juni 2022
Dag 4 19 juni 2022
Dag 5 02 juli 2022
Dag 6 03 juli 2022

Docent(en)

Hanny Poos

Hanny Poos

systemisch werker, energetisch therapeut

Systemisch werk is het hart van wie ik ben. Door opstellingen ben ik in verbinding komen te staan met de krachten om ons heen. Het bewegen in het veld, zonder oordelen, bewustzijn gebruiken en aanwezig zijn op alle lagen is voor mij een deel van mijn wezen geworden. Het wetende veld is voor mij een bron van informatie waar ik met heel veel liefde en dankbaarheid mee werk.

Opgeleid door Hilbrand Westra en Elmer Hendrix heb ik kennis mogen nemen en me ondergedompeld in dat grote weten. De Tao van het opstellen, begrijpen, vertalen en toepassen geeft mij levenskracht en laat mij putten uit de oneindige bron van wijsheid. Ik deel heel graag wat ik heb geleerd. Systemisch denken geeft je de mogelijkheid om uit te zoomen, naar lagen waar je met simpele technieken heel veel informatie uit kunt halen. De mogelijkheden zijn oneindig en het speelveld is machtig. Daarmee kunnen werken stemt mij enthousiast en dankbaar.

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Hypenzo is aangesloten bij:
Image
Image
Image